Știri
Vezi toate

Sisteme integrate, multisenzoriale şi robotizate pentru terapia membrelor şi al coloanei vertebrale

Tyromotion a lansat noul dispozitiv robotizat de reeducare a mersului LEXO. Sistemul de efector final permite antrenamentul activ şi încurajează activitatea individuală a pacientului. Cu o adaptabilitate ridicată, LEXO® poate fi ajustat cu precizie şi utilizat pentru o gamă largă de pacienţi.

Image result for lexo tyromotion

Cel mai nou exoschelet de reabilitare a membrelor superioare Ekso UE. Sistemul permite pacienţilor să efectueze exerciţii autodirijate într-un spaţiu amplu de mişcare, din acest motiv dispozitivul de recuperare a braţului şi a umărului este deosebit de potrivit pentru terapia orientată spre sarcini cu obiecte reale. Compensaţia Inteligentă a Gravitaţiei elimină greutatea braţului afectat, mişcarea devenind astfel o mişcare naturală, fiziologică în toate fazele reabilitării.

See the source image

Tyromotion a lansat OMEGO® Plus - Sistem robotizat pentru recuperarea membrelor inferioare. OMEGO® Plus sprijină pacientul în toate stadiile de reabilitare, de la mobilizarea timpurie până la posibilitatea verticalizării, pentru a îmbunătăţi deficienţele motorii, senzoriale şi cognitive.

See the source image

Noul EksoPulse a fost creat pentru a spori productivitatea și eficacitatea prin analize suplimentare, navigare intuitivă și informații avansate despre evoluţia pacienului , îmbunătățind experiența clinicianului.

See the source image

Noul sistem Pablo de la Tyromotion, cu un nou design, mai robust și mai ușor de utilizat având la bază senzorii de mișcare cu funție telemetrică oferind soluţia integrată pentru evaluarea şi terapia bilaterală a membrelor şi a coloanei vertebrale.

See the source image


RoboGait este un dispozitiv robotic de reeducare a mersului, compus dintr-o orteză robotică de mers, un sistem de susţinere dinamică a greutăţii corporale sincronizată cu o bandă de alergare şi biofeedback de performanţă.

See the source image

Myro - o suprafaţă de terapie interactivă, care poate fi utilizat în multe feluri. Senzorii sistemului Myro permit antrenamentul activităţilor cotidiene cu obiecte reale pe un ecran tactil.

See the source image
Netopia payments