Pablo - sistem integrat pentru terapia mâinii şi braţelor

Cod Produs:P.500

Sistem cu evaluare pentru recuperarea braţului şi mâiniiPablo System - soluţia integrată pentru terapia mâinii şi braţelor

Sistemul Pablo oferă o mare varietate de opţiuni de terapie atât pentru copii cât şi pentru adulţii cu afecţiuni locomotorii, cauzate de deficienţe neurologice şi ortopedice ale extremităţilor superioare şi inferioare. Evaluarea constantă informează terapeutul despre progresul terapiei.

Un mâner cu senzor pentru toate zonele afectate

Mânerul cu senzor este un adevărat sistem multifuncţional pentru evaluarea şi terapia mâinii şi braţului, care nu doar facilitează antrenamentul diferitelor mişcări de prindere, ci şi înregistrează forţa de prindere şi gama de mişcare.

Software-ul integrat TyroS oferă tratament interactiv cu feedback audio-vizual, iar rezultatele fiecărui tratament sunt înregistrate automat în baza de date a raportului de evaluare.

Datorită modulelor sistemului, Pablo devine şi mai complex:

  • Pablo MultiBall ajută recuperarea pronaţiei şi a supinaţiei antebraţului, precum şi flexia/extensia încheieturii mâinii. Acest sistem se poate folosi chiar şi în stadiul iniţial de recuperare. În acest scop, mânerul cu senzor este pur şi simplu introdus în Pablo MultiBall. Mâna pacientului este legată la minge prin intermediul unui sistem de curele flexibile.
  • Pablo Multiboard poate fi utilizat pentru mobilizarea articulaţiilor membrului superior, începând de la exerciţiile distale spre cele proximale, acestea fiind repetitive şi se pot efectua la mai multe articulaţii deodată. Chiar şi pacienţii cu deficienţe grave pot fi trataţi cu Multiboard pentru a învăţa să evite compensaţia în mişcare.

Terapia interactivă pentru motivaţie maximă

Programele de evaluare incluse în software-ul tyroS, cum ar fi indicele de control al forţei (Force Control Index), precum şi gama variată de jocuri terapeutice sunt deosebit de motivante. Pe de o parte datorită faptului că progresul terapeutic este uşor de urmărit şi realizările atinse sunt clar vizibile cu Pablo. Pe de altă parte, jocurile sunt distractive.

Nici un rezultat nu se pierde, ci toate sunt înregistrate şi pot fi accesate în orice moment. Terapeutul are control deplin: el poate ajusta setările de dirijare şi nivelurile de dificultate a jocurilor. Acest lucru garantează o terapie la limita maximă a performanţei pacientului. Feedback-ul audiovizual şi tactil asigură concentraţie maximă şi o motivaţie crescută.